Τιμήθηκε ο Αρτινός φοιτητής Άγγελος Γκέτσης από το Δήμο Κ. Τζουμέρκων, για τη συνεισφορά του στο κοινωνικό σύνολο

Το Σάββατο 09/09/17, αποτέλεσε μεγάλη τιμή και χαρά για όλους εμάς στον Δήμο, η παρουσία του Αρτινού φοιτητή Άγγελου Γκέτση, στον οποίο απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από το Δήμαρχο Κεντρικών Τζουμέρκων Μαρίνο Γαρνέλη, για τη συνεισφορά του στο κοινωνικό σύνολο.

Ο  Άγγελος Γκέτσης, έχει τιμηθεί  ήδη από μεγάλα Πανεπιστήμια, τόσο του ελληνικού χώρου όσο και του εξωτερικού, για την πρωτοποριακή του εφεύρεση ( Γυαλιά που ανακουφίζουν τυφλούς εντοπίζοντας και ειδοποιώντας τους με υπερήχους για τυχόν εμπόδια στους χώρους όπου κινούνται ).

Ο Δήμαρχος Μαρίνος Γαρνέλης που προλόγισε την εκδήλωση, συνεχάρη τον τιμηθέντα νεαρό δημιουργό και του ευχήθηκε να συνεχίσει το υπέροχο έργο του. Επίσης συνεχάρη και τους παρευρισκόμενους γονείς του για τον γιό τους. Ευχαριστούμε την κα Χρύσα Σιμοπούλου πρώην εκπαιδευτικό και  προπονήτρια της παραολυμπιακής ομάδας Άρτας για την συγκινητική τοποθέτηση της.

Μετά την σεμνή τελετή ακολούθησε δεξίωση προς τιμήν του τιμηθέντος στην οποία παρέστησαν οι κ.κ Π. Μίγδος Δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη, Φ. Χαχούλης Πρόεδρος Δ.Σ, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ Π. Τσαλοκώστας, Π. Αντωνάκη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Αλυμάρας, Ε. Καραγιάννη, Α. Μπουζάνης Πρόεδρος Κοινωφελούς, Π. Μπούρης, Γ. Σιλιόγκας, Γ. Τσιανάκας και Χ. Χασιάκος. Παρέστησαν επίσης ο αιδεσιμότατος Π. Κίμων Ψωράκης που ευλόγησε την τελετή και τον τιμηθέντα.